22. 7. 2008. – 22. 7. 2015. SA VAMA

Objavljeno: 22. 07. 2015.


PODIJELI:

1

Portal Široko Polje uređuju svi oni koji svojim dojavama, pričama, fotografijama, obavijestima i drugom tematikom "drže"  posjećenost stranica Portala iznad realnih očekivanja.

Sedam godina neprekidno s Vama.

portal (1)Puno ili malo, objektivno ili neobjektivno, naginjanje lijevim ili desnim opcijama, zakidanje ove ili one udruge, odlične ili promašene teme, od svega toga i najvjerojatnije još kojekakvih promašaja u ovih sedam godina je bilo.

Mislim da je i normalno da u takvom periodu dođe ponekad do "iskakanja iz kolosijeka". Na početku je to bio portalić s pet-šest vijesti mjesečno maksimalno, dok danas Portal Široko Polje dnevno ima gotovo uvijek barem jednu svoju objavu.

Teško je izdvojiti što je ljepše bilo u ovih sedam godina.

Recimo komunikacija s ljudima iz Australije, Kanade ili Njemačke koji baš i nemaju poveznice sa selom (samo su Slavonci rođenjem), ili kada kod kvara kompjutera starija gospođa iz sela kaže: "znam da je star kompjuter, ali neka može otvoriti naš portal i 24 sata, ja i tako ništa više ne čitam".portal (2)

Dok kod propusta bitno je da nije bilo namjere kako bi se nekoga izostavilo s Portala. Oni koji su željeli objave na Portalu nikada nisu bili zakinuti.

Svi vi koji pratite Portal od početka ili ste ga otkrili nedavno, nadamo se da će te uvijek  pronaći ponešto  za sebe na Portalu Široko Polje.