7. ZLATNE JESENI – TEKLIČKO KARLI DEVČIĆ, PRECIZNOST DAMIRU ZETOVIĆU, NAJLJEPŠI JAHAČ TOMISLAV TOMAZ I ZAPREGA DAMIRA ZETOVIĆA

Objavljeno: 26. 09. 2016.


PODIJELI:

7zljeseni

Sinoć su završile su 7. “Zlatne jeseni”.

U organizaciji KU Široko Polje cjelodnevni jučerašnji program odrađen je zaista za svaku pohvalu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kao i obično, na početku su sudionici svečanim mimohodom ulicama Širokog Polja pokazali svu ljepotu i neraskidivu povezanost Slavonca,  mogli bismo čak reći i ovisnost o ovim plemenitim životinjama – konjima.

Nakon povratka na teren konjogojske udruge i pozdravnih govora visokih uzvanika sve skupa je u nadahnutom govoru blagoslovio novi širokopoljački župnik Tomislav Benaković.

Lijepo vrijeme još je više sve uljepšalo, a za najljepše od sudionika izabrani su: Damir Zetović (zaprege) i Tomislav Tomaz (jahač), najmlađa je Iva Đukić, dok je najstariji sudionik Petar Lebinec.

Natjecateljski dio obilježili su Damir Zetović – pobjednik u utakmici preciznosti i Karla Devčić – najbolja u tekličkom jahanju.

Prisutne je tijekom programa zabavljala Sanja Hajduković,  da bi sve završilo super atraktivnim nagradama tradicionalne tombole.

Preseljenjem u mjesni dom nije stala zabava, naprotiv nakon večere otišlo je to uz pjesmu i do prvih jutarnjih pijevaca.

 

 

 

.