Osnovana Kandidacijska lista grupe birača nositelja Dražena Arnolda

Objavljeno: 05. 04. 2017.


PODIJELI:

Ovim putem želimo obavijestiti javnost da je u Čepinu osnovna Kandidacijska lista grupe birača čiji su idejni začetnici i osnivači Tanja Paun, dr.med i Dražen Arnold, dr.med. Nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće Općine Čepin bit će Dražen Arnold, dr.med., a način na koji će nezavisna lista nastupiti s izborom za načelnika, obznanit ćemo nakon pregovora s mogućim koalicijskim partnerima.

            Ovaj lokalni projekt okuplja vrijednu, stručnu i odgovornu skupinu građana, neovisnih o bilo kojoj političkoj stranci ili pojedincu. Otvoreni smo za suradnju i dogovor sa svima koji žele dobro Čepinu, uz poštivanje naših temeljnih odrednica borbe za javno dobro, javne resurse, građanska prava i slobode, od kojih ne odstupamo. U svojim redovima imamo podjednako zastupljen mladenački polet i iskustvo zaslužnih i istaknutih građana naše općine, koji žele raditi na dobrobit svih naših građana. Članovi naše liste aktivno sudjeluju u svakodnevnom životu općine i upoznati su s gorućim problemima s kojima se svakodnevno susreću naši sugrađani. Uvažavajući mišljenja i savjete građana, odlučni smo te probleme i riješiti.

            Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da se priključe ovom projektu svojim idejama, svojim radom i svojim glasom. Sa sloganom “Općina, to ste vi!” krećemo u ove izbore uz obećanje da će svi naši izabrani kandidati, cijeneći svaki Vaš glas, raditi za dobrobit svih mještana i svih naselja u Općini Čepin.

Tanja Paun, dr.med.                                                                 Dražen Arnold, dr.med.