Andrej Kedveš najbolji sportaš Đakova

Objavljeno: 11. 06. 2021.


PODIJELI:

Jučer je u Kući Reichsmann upriličena tradicionalna dodjela priznanja najboljim sportašicama i sportašima, momčadima, ženskim ekipama, trenerima i mladim sportskim nadama Grada Đakova u 2020. godini.

 

Organizatori ovoga događanja su Grad Đakovo i Zajednica športskih udruga Grada Đakova. Kako je rečeno, organizator je ove godine zbog specifičnih uvjeta koji je prouzročila pandemija bio primoran odustati od tradicionalne svečanosti u siječnju, te je dodjela nagrada održana jučer. U Đakovu se najbolji sportaši s prekidima biraju od 1950. godine. Prosudbena komisija u sastavu Goran Pataki, Branko Kolak, Mato Veselinović, Robert Francem i Pavo Cindrić je na svojoj sjednici održanoj 19. veljače 2021. godine donijela odluku o izboru najboljih sportaša i sportskih kolektiva u Gradu Đakovu za 2020. godinu.

Najboljim ženskim sportskim kolektivom proglašen je Odbojkaški klub Đakovo, a najboljim muškim Rukometni klub Đakovo. Najbolja sportašica je Katarina Ćorić (Konjički klub Đakovo), a najbolji sportaš je Andrej Kedveš (Kickboxing klub Blitz). Mlade nade su Dora Belvanović (Teniski Klub Đakovo), Ivan Bilać (Atletski klub SLA Ante Perić) i Ana Zrakić (Odbojkaški klub Đakovo). Najboljim trenerima proglašeni su Domagoj Perlić (Rukometni klub Đakovo) i Vjeko Barišić (Odbojkaški klub Đakovo). Nagrada za izniman doprinos u promociji i razvoju sporta dodijeljena je dugogodišnjem sportskom novinaru Ivici Lasiću.