Antonio Mišetić oduševio u visokoj pobjedi Hajduka

Objavljeno: 16. 08. 2020.


PODIJELI:

Dok su ostali klubovi 2. ŽNL odradili 1. kolo, Hajduk je bio slobodan (pošto nitko nije ispao, a ušla je ekipa Slavonca iz Preslatinaca ove sezone imamo neparan broj klubova) te su Širokopoljci odigrali prijateljsku utakmicu protiv Šubića iz Vuke.

 

ŠIROKO POLJE: HAJDUK – ŠUBIĆ (Vuka) 6:1 (3:0)

Hajduk: Ivić Mario – Džambić Kristijan – Čečura Igor – Blažević Nikola – Ljubić Marko – Perak Ante – Mišetić Antonio – Šarić Stjepan – Drmić Mateo – Đambić Stjepan – Gurdon Stjepan (Mamić Lovro – Šekerija Ivo – Jelenčić Patrik – Vinko Leo – Šekerija Marin – Čečura Željko)

Šubić: Marinović Domagoj – Graubaum Borna – Lučić Patrik – Pašult Josip – Maričić Matej – Perak Dražen – Petričević Tomislav – Bilandžija Gabrijel – Maričić Luka – Lacković Dejan – Stošić Zlatko (Ljušanin Pavo, Pikec Marko)

NIKOLA BLAŽEVIĆ OTKLJUČAO ŠUBIĆ, POSLIJE JE SVE BILO LAKŠE

Dvadesetak minuta Hajduk je pleo mrežu oko gola Šubića, vidjelo se da je pitanje trenutka kada će obrana gostiju popustiti.

Ključ je pronašao Nikola Blažević kada je prizemnim udarcem sa 16 metara savladao Marinovića.

Do kraja poluvremena Mateo Drmić je iz slobodnog udarca sa više od 25 metara povećao vodstvo Hajduka na 2:0, a Stjepan Đambić iz penala na kraju prvog dijela digao je vodstvo na 3:0.

DRUGI DIO KOPIJA PRVOGA

Drugi dio preslika je bio prvog poluvremena, Hajduk je sasvim dobro večeras izgledao na terenu.

Još jednom je pogodio Mateo Drmić za 4:0, Igor Čečura prvijencem za Hajduk povisio je na 5:0, a seriju golova Hajduka zaključio je Stjepan Šarić za 6:0.

Gosti su golom Tomislava Petričevića u 82. minuti ipak došli do počasnog pogotka.

DEČKO IZ SUSJEDSTVA SE PREDSTAVIO

Današnja utakmica?

Posebno se svidio (danas broj 5) Antonio Mišetić, od dečka iz susjedstva mogle bi se očekivati velike stvari, iako puno ne zaostaje ni srednji vezni Stjepan Šarić.

Početak prvenstva, kako izgleda Hajduk?

STJEPAN ŠIMIĆ, MATEO DRMIĆ, ANTONIO MIŠETIĆ, MARIO MILOŠEVIĆ, IGOR I ŽELJKO ČEČURA OSIM ŠTO SU NOVA LICA U HAJDUKU, TREBALI BI BITI PO PRIKAZANOM I ZALOG ZA DOBAR REZULTAT

Iako je ekipi Šubića nedostajalo nekoliko igrača (informacija iz njihove ekipe), Hajduku se ne može oduzeti dobra i efikasna igra.

Uz dosadašnja pojačanja (Antonio Mišetić, Stjepan Šimić, Mateo Drmić i Mario Milošević) danas su se predstavili i braća Čečura (Igor i Željko), nitko od njih nije razočarao, naprotiv.

Bez razbacivanja izjavama, Hajduk bi i ove godine trebao biti u vrhu, koja će biti stepenica vidjet ćemo.

Đakovački Selci:Omladinac – Rekord (Kondrić)4:1
Viškovci:Radnički – Budućnost (Gorjani)3:0
Budrovci:Slavonija – Sloga (Koritna)5:0
Trnava:Dinamo – Jedinstvo (Forkuševci)1:1
Gašinci:HOŠK -Dračice (Đakovo)0:2
Mandićevac:Vinogradar – Šokadija (Strizivojna)0:0
Semeljci:Polet – Slavonac (Preslatinci)8:0