ANUŠIĆ: ŽUPANIJA JE TRENUTNO U LOŠOJ SITUACIJI, A NIJE NA TRAGU DA STANJE BUDE BOLJE

Objavljeno: 01. 09. 2016.


PODIJELI:

ANUŠIĆ

Ivan Anušić, predsjednik ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije,  rekao je kako Županija ne može samo promatrati već dovoljno lošu situaciju, i ne činiti ništa konkretno da se počnu događati pozitivne promjene, već se mora aktivnije baviti poticanjem gospodarstva, ali i kontinentalnog turizma.

„Uloga naše Županije mora biti educiranje, poticanje, pokretanje, nadziranje općinskih i gradskih odbora, OPG-ova i tvrtki. Županija mora biti nogo aktivnija u pokretanju gospodarstva uz pomoć sredstava iz EU fondova. Svi parametri pokazuju kako smo trenutno u vrlo lošoj situaciji, a nismo na dobrom tragu da stanje bude bolje, onako kako ljudi na ovim prostorima zaslužuju.“.

„Sve što sam do sada napravio u Općini Antunovac bilo je isključivo mojom inicijativom, iskoristio sam maksimalno sve potencijale i želio dokazati da se može kad se hoće, a to je upravo ono što nedostaje ovoj županiji. Osječko-baranjska županija ima puno potencijala i premalo inicijative“, zaključio je Anušić na Skupštini Osječko-baranjske županije.

 

 

.