“BARA 2016.” – BILO JE IZUZETNO TEŠKIH UTAKMICA

Objavljeno: 11. 07. 2016.


PODIJELI:

NASLOV

Jučer je završio malonogometni turnir “Bara 2016.”

Sama ideja turnira od samog početka bila je da svake godine jedna širokopoljačka udruga eventualnu ostvarenu dobit stavi u svoju kasu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOsim što uvijek ostane lijepa svota za popuniti  prazne kase, turnir se prometnuo u nešto najljepše što se Širokom Polju dogodilo u zadnjih nekoliko godina.

Iako hvala Bogu kao malo selo zaista imamo popriličan broj  događanja kroz cijelu godinu, ni jedna manifestacija nije uspjela izmamiti Širokopoljčane na nedjeljno druženje kao malonogometni turnir.

Lokacija idealna, tko god želi prošetati nije mu daleko.

Nogomet u cijeloj priči ponajmanje se spominje, svejedno vrijedi spomenuti da je bilo izuzetno teških utakmica (znam da će zlobnici pomisliti odmah na vagu).

Lijepo je bilo vidjeti kako Širokopoljčani još uvijek, unatoč svemu, imaju potrebu sjesti međusobno i ubiti nedjeljno popodne čašicom razgovora.

I za kraj prenosimo zahvalu predsjednice KUD-a “Širokopoljac” Slađane Lončarević svima koji su se odazvali (ove godine KUD “Širokopoljac” je suorganizator), hvala i KUD-u “Širokopoljac” na lijepoj organizaciji.

 

 

 

.