Borba za grad jednakih mogućnosti

Objavljeno: 04. 05. 2021.


PODIJELI:

Lažni profili, lažne stranice, tračevi, klevete i raznorazne političke smicalice i medijske manipulacije nas prate od početka stvaranja Nezavisne liste “Imamo PUT – Imamo CILJ” i borbe za grad jednakih mogućnosti. Uzdamo se u onu staru “istina uvijek pobjeđuje” i nećemo se s takvima previše zamarati, ali neka ne misle da neće dobiti odgovor kad to budemo smatrali potrebnim.

 

Lista je ovo ljudi koji su se skupili kako bi pružili novi pogled na probleme koje muče naš grad jer često je i percepcija problema dio njega samog. Ustrajnim radom i zalaganjem, programom jednakih mogućnosti i pravim projektima za grad, svojim iskustvom, dostupnošću, voljom i poštenjem, donijet ćemo napokon prave promjene u Đakovo.

Potpuno smo neovisni, SAMO SVOJI!

Nismo ničija platforma, nismo daljinski na upravljanje nijedne stranke i tu smo da odgovaramo na zahtjeve i slušamo naše sugrađane. Iza nas ne stoje ciljevi poput uhljebljivanja svojih po gradskoj upravi ili izvlačenje novca iz gradskih poduzeća. Kod nas nije bilo trgovanja kod sastavljanja liste prema određenim političkim dugovima i nećemo biti dio nikakve političke korupcije nakon izbora. Mi se samo želimo izboriti za grad jednakih mogućnosti – stoji u priopćenju Nezavisne liste “Imamo PUT – Imamo CILJ” i njihovog kandidata za gradonačelnika Tihomira Mihalja.