Borna Blažeković peti na Utrci mladih u slovenskom Ptuju

Objavljeno: 19. 05. 2017.


PODIJELI:

U srijedu 17. svibnja 2017. godine Srednja strukovna škola Antuna Horvata sudjelovala je na petoj Utrci mladih u slovenskom gradu Ptuju pod pokroviteljstvom slovenske mreže UNESCO škola, u organizaciji Gimnazije Ptuj. Ukupno je sudjelovalo više od 2000 natjecatelja iz nekoliko država (Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Italije) različitih dobnih skupina, od vrtića i osnovnih škola do srednjih škola i profesora.

Iako su ciljevi najprije promocija zdravog života, suradnja među mladima i borba protiv dopinga, a sami rezultati nisu u prvom planu, vrijedi spomenuti sjajan uspjeh naših učenika pod voditeljskom palicom profesorice Rolande Takač-Lončarić:

Hrvoje Dragić (2.EL razred) pobijedio je u svojoj dobnoj skupini u kojoj se natjecalo više od 1000 trkača i time ponovio prošlogodišnji uspjeh osvojivši ponovno 1. mjesto !!!

Josip Brlošić (3.PT1) osvojio je 4. mjesto na 2600 metara u konkurenciji 3. i 4. razreda srednjih škola,  Borna Blažeković (4.PT) je u istoj konkurenciji osvojio 5. mjesto. 

Profesor Branimir Popović također je sudjelovao u utrci u kategoriji nastavnika i na taj način dao podršku mladima u ovoj hvale vrijednoj utrci. Među stotinjak nastavnika, naš profesor osvojio je 3. mjesto. /Izvor: Srednja strukovna škola Antuna Horvata/