ČEPIN OSVOJIO “ŠIROKO POLJE 2016.”

Objavljeno: 20. 06. 2016.


PODIJELI:

šp2016 (1)

Vrijeme nije dalo, ali malonogometni turnir “Široko Polje 2016.” ipak je uspješno priveden kraju.

Hajduk defenitivno nema sreće s organizacijom ovakvih i sličnih utakmica. U zadnje dvije godine sve što su organizirali, svaki puta je kiša bila nepremostivi protivnik.

šp2016 (37)Prošle godine “Turnir ulica” – kiša, prijateljska utakmica sa NK Osijekom – kiša, prijateljska utakmica sa NK Cibaliom – kiša i vrlo hladno vrijeme, centralni događaj prošle godine prijateljska utakmica s Dinamom – prolom oblaka, nevrijeme praćeno s ledom koji je padao gotovo pola sata i  danas opet kiša u nekoliko navrata. Kada god treba nešto u kasu staviti kiša ubere prihod.

Nema dileme, treba zvati nekoga da obiđe oko igrališta i pokuša svetom vodicom rastjerati zle sile.

Iako pojedine ekipe nisu bile sigurne da li doći uopće u Široko Polje  danas, skupilo se i u ovakvim uvjetima desetak ekipa.

Često najbolji ne osvoje prvo mjesto, danas međutim nije bilo tako.

Ekipa Čepina suvereno je osvojila “Široko Polje 2016.” i oduševila malonogometnim umijećem čak i svoje protivnike. Više nego zasluženo, sve čestitke. Drugo mjesto osvojili su susjedi Punitovčani (izgubili u finalu 2:1), nisu mogli do vrha preko odličnih Čepinčana. Treće mjesto pripalo je domaćoj širokopoljačkoj ekipi “Rođaci”, i oni su u polufinalu zaustavljeni od Čepinčana (ako će im biti utjeha možda u najboljoj utakmici turnira). “Rođaci” su ekipu Slavonije iz Strizivojne u borbi za treće mjesto ostavili bez ičega.

Da nije bilo kiše sve bi bilo odlično, možda da se ipak pokuša sa svetom vodicom.

 

 

.