ĐAKOVAČKI HSS O ODIGRANOJ UTAKMICI S VETERANIMA HAJDUKA

Objavljeno: 27. 06. 2016.


PODIJELI:

hssšp (5)

Susret mještana Širokog Polja s članovima HSS-a, osim nogometnih, obilježile ozbiljne teme

ĐAKOVO – Želeći pomoći nogometnoj školi NK Hajduka Široko Polje, koja oko lopte okuplja najmlađe uzraste, Gradska organizacija HSS-a organizirala je za Dan državnosti 25. lipnja sportski susret, druženje Širokopoljčana i revijalnu utakmicu na Hajdukovom travnjaku. Članovi i simpatizeri stranke zaigrali su s veteranima domaćeg nogometnog kluba, golovi su padali na obje strane, a susret je u duhu “fair-playa” završen stiskom ruku igrača obje momčadi.

Uz nastojanja za rast komunalnog standarda, i bavljenje sportom pomaže zadržavanju mladih obitelji na selu, svjesni su u HSS-u pa je stranka, razumijevajući potrebe mještana, inicirala uređenje mjesnoga groblja i parka u središtu Širokog polja, gdje će se popravljati klupe i dječje igračke. – Kuća oproštaja puna je lišaja i mahovina i zato smo predložili novu fasadu, ali i uređenje čitavoga groblja izgradnjom novih aleja, obnovom središnjeg križa i ograde te postavljanjem nove komunalne opreme. Gotova je i projektna dokumentacija za štednu led rasvjetu u selu, rekao je predsjednik Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselj.

Druženju je prisustvovao i novoizabrani predsjednik širokopoljačkoga ogranka HSS-a Miro Marinčić, ujedno i član Vijeća Mjesnog odbora Široko Polje, koji lobira u Gradu za projekte od vitalnog značaja za Širokopoljčane, u čemu mu pomaže HSS-ov Klub vijećnika u Gradskom vijeću – stoji u priopćenju HSS-a Đakovo.

 

 

.