ĐAKOVAČKI HSS ORGANIZIRA PUTOVANJE U MEĐUGORJE I MOSTAR

Objavljeno: 02. 03. 2017.


PODIJELI:

ĐAKOVO – Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke ovoga proljeća za sve svoje članove i prijatelje priprema posjet Međugorju.

Dvodnevno vikend putovanje u ovo poznato marijansko svetište, izvijestili su iz HSS-a, u skladu je s katoličkom tradicijom koja je neizostavni dio HSS-ova stranačkog svjetonazora. Na putovanje se kreće u noći sa 7. na 8. travnja, povratak je 9. travnja navečer, a svi se zainteresirani trebaju javiti do 17. ožujka na broj telefona 098/409-203.

– Nismo slučajno za putovanje u Međugorje, koje je u kalendaru redovnih stranačkih aktivnosti, izabrali Cvjetnicu jer, osim Brda Gospinoga ukazanja, kao vjernici želimo proći i križni put na brdu Križevac, koje također posjećuje mnoštvo hodočasnika iz cijeloga svijeta. Osim toga, posjetit ćemo Mostar, gdje ćemo razgledati Stari most na Neretvi i druge znamenitosti, najavljuje HSS-ov predsjednik Mile Kaselj. Dodaje da putovanje u Hercegovinu ima za cilj neformalnim, ali korisnim i konstruktivnim druženjem još tješnje povezati članove i članice đakovačke Organizacije i pružiti im doživljaj kojeg će se uvijek rado sjećati.