ĐAKOVAČKI UČITELJI I NASTAVNICI: ANTE ANDABAK, MILICA SABO I ZLATA HRŽENJA MEĐU NAJBOLJIM ODGOJNO-OBRAZOVNIM RADNICIMA U HRVATSKOJ

Objavljeno: 29. 11. 2016.


PODIJELI:

prom1-copy

Najizvrsniji odgajatelji, učitelji, nastavnici, stručni suradnici i odgojitelji, oni koji su dokazali uspješnost u radu s učenicima i u izvannastavnom stručnom rad te se redovito stručno usavršavaju promovirani su u zvanje mentora i savjetnika.

Promovirani su prepoznati kao najbolji u sustavu i zato su nakon pet godina ponovno promaknuti u status mentora, ili u više položajno zvanje, status savjetnika. Rad 470 promoviranih odgojno-obrazovnih radnika vrednovali su ravnatelji i kolege u vrtićima i školama u kojima rade i predmetni savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici odluku o ponovnom napredovanju u zvanje uručili su im Jadranka Žarković-Pečenković, prof, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje i Momir Karin, prof., pomoćnik ministra znanosti i obrazovanja.

Učitelji i nastavnici đakovačkih škola: Ante Andabak – učitelj hrvatskog jezika OŠ Ivan Goran Kovačić, Milica Sabo –  učiteljica razredne nastave OŠ Vladimir Nazor i Zlata Hrženja – nastavnica engleskog jezika Ekonomske škole Braća Radić među promaknutima su, te su tako nas iz Đakovštine učinili više nego ponosnim.