Davor Ivo Stier u radnom posjetu HDZ-u Općine Čepin

Objavljeno: 06. 04. 2017.


PODIJELI:

Jučer je Davor Ivo Stier, politički tajnik HDZ-a, Potpredsjednik Vlade RH i Ministar vanjskih i europskih poslova, bio u radnom posjetu općinskoj organizaciji HDZ-a Čepin. Razgovarao je s kandidatom HDZ-a za načelnika Općine Čepin Robertom Perišom te budućim partnerima na lokalnim izborima Draženom Arnoldom, iz nezavisne liste grupe birača i Tomislavom Kunom županijskim predsjednikom HSLS-a.

Istaknuta je snažna potpora Vlade RH razvoju Čepina i to kroz Projekt Slavonija te ostale projekte koji doprinose boljoj poduzetničkoj klimi te otvaranju radnih mjesta.

Projekti poput poslovne zone i nastavno-sportske dvorane  nužni su za daljnji razvoj ne samo Čepina već i Osječko-baranjske županije. Čepin, kao najveća općina u Osječko-baranjskoj županiji i treća jedinica lokalne samouprave po broju stanovnika, to svakako zaslužuje.” – rekao je Stier.

Stier je okupljene upoznao s planovima HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima, istaknuo važnost stabilnosti Vlade RH te gospodarski rast kao temelj napretka Hrvatske.


Kandidat za načelnika, Robert Periša, na sastanku je istaknuo smjernice kojima će se HDZ i partneri voditi na predstojećim izborima te dobio podršku Potpredsjednika Vlade Stiera za sve projekte koji u Čepinu godinama stoje nerealizirani.

Pobjedom našega kandidata za župana Ivana Anušića imat ćemo i potporu za sve projekte koji idu preko Županije. Upravo je ta sinergija Vlade RH, Osječko-baranjske županije i Općine Čepin jamac kvalitetnijeg života svih mještana Općine Čepin.“ – istaknuo je Periša.

Potpredsjednik Vlade Stier iskoristio je priliku te posjetio i spomen sobu poginulim braniteljima iz Čepina te odao počast svima koji su poginuli u Domovinskom ratu poklonivši se kod spomenika Hrvatskim braniteljima u Čepinu. Posjetio je i prostorije KUD-a I.K. Adamović gdje se zadržao u kraćem razgovoru s predsjednikom KUD-a  Antunom Blaževićem.

Općinska organizacija HDZ-a Čepin