10.02.2019

Djakovo-sport novim izgledom u DJSport

Jedini sportski đakovački portal Djakovo-sport.com osim novog vizualnog izgleda malo je modificirao i ime, tako od nedavno sportske vijesti iz Đakovštine pratimo pod naslovom DJSport.

Evo kako je između ostalog predstavio “novi” sportski portal kroničar sporta Đakovštine i glavni urednik Miro Šola.

“Nakon 25 godina novinarskoga rada, početkom 2018. godine, kao sportski novinar u Đakovačkim novinama, Đakovačkom glasniku, sportskom uredništvu na Radio Đakovu i Sportskom infu na službenoj stranici Grada Đakova, ostao sam bez medija u kojemu bih mogao objavljivati svoje tekstove. Tada sam, iako već u pedesetoj godini života, odlučio, kao profesor hrvatskoga jezika i književnosti, po prvi puta, postati poduzetnikom osnivajući svoje poduzeće. Ako je početak hrvatske književnosti bio vezan uz Marka Marulića i njegovu Juditu, i ja odlučih da simbolički moj početak bude vezan za naziv poduzeća Judita.”

Tako je 13. siječnja 2018. godine osnovan Kulturno informativni centar Judita j. d. o. o. čiji sam vlasnik koji već godinu dana prati sva sportska događanja na području grada Đakova i Đakovštine želeći prije svega o sportu pisati afirmativno i dokumentaristički kako bi ostao pisani trag kojega će sutra-preksutra novi sportski kroničari koristiti za pisanje nekih novih publikacija. Kao sportski portal krenuli smo pod nazivom djakovo-sport, a nakon godinu dana odlučili smo, kada smo vidjeli da naše pisanje ima smisla i publiku, tehnički modernizirati stranicu i promijeniti naziv portala u djsport.hr.

Do sada se sve svodilo na entuzijazam jednoga čovjeka – vlasnika – a vjerujem da će u budućnosti i marketing, odnosno interes poduzetnika za reklamom, pomoći u modernizaciji portala kao i uključivanju većega broja ljudi u rad portala” – piše između ostalog Šola o novom sportskom portalu Đakovštine.

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C