30.01.2018

Do ljeta u Osijeku Kuća nogometa

U novom objektu, ukupne bruto površine 663,19 m2, na tri etaže, smjestit će se uredi Županijskog nogometnog saveza i Nogometnog središta Osijek uz sve popratne sadržaje – najavio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Ante Vučemilović Šimunović.

Radi se o savezu s najviše registriranih klubova u RH te drugom (iza zagrebačkog) po broju aktivnih nogometaša i djelatnika, koji od svoga osnutka 1924. nije imao svoje sjedište s odgovarajućim prostorima.
Za gradnju ovog objekta Grad Osijek dao je zemljište površine 1200 m2 u koncesiju na sljedećih 40 godina, a Hrvatski nogometni savez uložit će oko 3,5 milijuna kuna u njegovu izgradnju.

Gradonačelnik Ivan Vrkić ovom je prigodom istaknuo kako je ovo treća velika investicija ovakve vrste u gradu na Dravi, podsjetivši na dogradnju Sokolskog doma kao i na nedavni početak radova na izgradnji Nogometnog kampa na Pampasu. Zahvalio je investitorima ovih velikih projekata koji će nemjerljivo obogatiti grad Osijek sportskim sadržajima, ali i promijeniti vizuru grada – stoji u obavijesti iz Grada Osijeka.

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C