Dodjela božićnice od 1. do 22. prosinca 2021. godine u Kući Reichsmann (Gradski korzo)

Objavljeno: 29. 11. 2021.


PODIJELI:

Gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji s područja Grada Đakova.

Pravo na božićnicu imaju umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.400,00 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom. Povodom Božića dodjeljuje se božićnica u iznosu od 200,00 kuna u gotovini svim navedenim skupinama s prebivalištem na području Grada Đakova..

            Uz zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu potrebno je priložiti odrezak o mirovini, odnosno odrezak od zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, odrezak o isplati osobne invalidnine te rješenje o naknadi za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ne starije od tri mjeseca te osobnu iskaznicu, na uvid.

            Građani koji imaju pravo na božićnicu mogu je preuzeti u Kući Reichsmann, Ulica pape Ivana Pavla II, 10 (korzo) svakim radnim danom od 9.00 do 13.00 sati i to od 1. do 22. prosinca 2021. godine.