DOMAGOJ IVIĆ UGASIO ZVIJEZDE U IZLOGU TERI TRGOVINE

Objavljeno: 10. 01. 2017.


PODIJELI:

Marin Bikić, Domagoj Ivić, Tomislav Somer i njihov 3D BAR u četvrtfinalu su Malonogometnog božićnog turnira “PAN ĐAKOVO 2016.” (četvrti širokopoljački mušketir Ljuban Ivić, zbrisao im u Njemačku).

Sve je govorilo, da je večeras u đakovačkoj dvorani trebao udariti junak na junaka.

Susret osmine finala između malonogometnih ekipa 3D BAR I TERI TRGOVINE od svih poznavatelja malog nogometa slovio je za šlager večeri. 

Prije utakmice mi je legenda širokopoljačkog nogometa Ivan Ivić (ako tako ostavim nitko neće znati tko je, svi ga znaju Paprica) rekao: “ovi su iskusni lisci (mislio je na Teri Trgovinu), ali neće ni njima biti lako, neće se naši tako lako predati.”

Ne da se nisu predali, nego su pojeli Teri Trgovinu.

Stjepan Jukić, Josip Milardović, Stjepan Lucijanić… sve imena od kojih bi koljena trebala klecati, međutim ništa od toga nismo vidjeli.

Dečki su ostali bez ozbiljne prilike. 

Njihove zvijezde večeras je ugasio širokopoljački mušketir – DOMAGOJ IVIĆ.

3D BAR je večeras odigrao fantastičnu obranu, u toj obrani najbolji je bio Domagoj, 3D Bar-ovci su u napadu agresijom lomili protivnika, vrh te igle opet je bio Domagoj.

Nakon početnog ispitivanja snaga Ivan Radnić zabija za vodstvo BAR-ovaca, da bi pred kraj poluvremena Domagoj Ivić povećao vodstvo na radost simpatizera 3D BAR-a, ali i mnogobrojnih Širokopoljčana.

Tempo, tempo, i samo tempo BAR-ovci su nastavili i u drugom poluvremenu, agresija na svaku loptu, protivnik nije mogao disati.

A Domagoj ne staje, pa je “trgovcima” do kraja uvalio još jedan gol za konačnih i velikih 3:0.

Ovakav 3D BAR definitivno je jedan od favorita za osvajanje “Đakova”.