E, to je briga za mlade: 1 500 do 5 000 kn za novorođenčad, besplatni vrtić, besplatni udžbenici i školski pribor, svim studentima stipendije…

Objavljeno: 30. 06. 2017.


PODIJELI:
Slavonska Općina Koška umjesto partizana i ustaša svojim žiteljima nudi konkretnu pomoć i rješenja za bolji život.

Dok malo, malo čujemo kada treba prema narodu kesu odrješiti, kako je to populizam. Hvala Bogu, ima u Slavoniji i puno ljepših primjera.

Evo što se sve nudi građanima Općine Koška:
” Izdašne potpore za novorođenčad – za jedno dijete 1500, za drugo 3000, treće 5000 kuna. Nastavljamo i projekt besplatnog vrtića za sve naše mališane, nastavljamo i osiguravanje besplatnih udžbenika i kompletnog školskog pribora za naše učenike kao i besplatnu prehranu za učenike te besplatan prijevoz za srednjoškolce. Što se tiče studenata, omogućavamo svim našim studentima stipendije – kaže Zoran Kovačević (načelnik Općine) i dodaje kako uz sve to osiguravaju dostatna sredstava za rad svih 15 udruga građana koje odlično ostvaruju svoje programe.

Nastavljamo pomagati obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i poduzetnicima. Što se toga tiče, s obzirom na to da smo poljoprivredno područje i da želimo razvijati taj segment, cilj nam je od sadašnjih 300 tisuća kuna povećati iz godine u godinu od 500.000 kuna pa do milijun kuna nepovratnih poticaja male vrijednosti za naše poljoprivrednike.” – piše između ostalog Glas Slavonije.

Dajte malo populizma i u našu Đakovštinu!!!