GLAVAŠ: U IME SLAVONSKE, BARANJSKE I SRIJEMSKE SIROTINJE OPTUŽUJEM ZORANA MILANOVIĆA I TOMISLAVA KARAMARKA

Objavljeno: 08. 10. 2015.


PODIJELI:

hdssbsabor

U osječkoj dvorani Zrinjevac danas je održan 7. Opći izvještajni sabor HDSSB-a.

Saboru HDSSB-a obratili su se predstavnici užeg stranačkog vodstva, među kojima je najoštrije poruke SDP-u, HDZ-u, ali i EU poslao utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš.

Evo što su između ostalog rekli predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin i utemeljitelj stranke Branimir Glavaš na 7. Saboru koji je uživo prenosila Slavonska televizija.

Dragan Vulin:

“Slavonija ima pravo i zaslužuje imati svoje predstavnike u parlamentu.

Naš program je realan, jer za razliku od ostalih političkih stranaka i njihovih programa koje iznose, nije samo lista lijepih želja, realan je jer ne traži niti jednu jedinu dodatnu lipu iz državnog proračuna, i ono što je još važnije, provediv je odmah nakon parlamentarnih izbora.” – prenosi STV.

Branimir Glavaš:

“Slavonija i Baranja tako je ni kriva, ni dužna postala jedna od žrtava globalnih geopolitičkih preslagivanja pri čemu naša sirotinja snosi, ali i snosit će najveći teret igara bogatih i moćnih, kako u RH, tako i u svijetu.

Zato, dragi moji prijatelji, u ime slavonske, baranjske i srijemske sirotinje optužujem slonove hrvatske političke scene, Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka. Dok oni izbjeglice iz islamskog svijeta koriste za izbornu kampanju, ovdje u istočnoj Hrvatskoj mali čovjek svesrdno, široka srca daje zadnju koru kruha jer su i sami bili izbjeglice.”

“Kad je Dalmacija i njen turizam u pitanju, Milanović i Ostojić bi glumili Orbana, no kada je Slavonija, Srijem i Baranja u pitanju, onda glume humanitarce, Majku Terezu, te preko leđa naše sirotinje i ovako krhkog gospodarstva kupuju političke bodove.”

“Europska unija će zadržati visoko-obrazovane kadrove koji trebaju njihovoj ekonomiji, a nama će vratiti one koje ne prihvaćaju, koji su bijeda i siromasi, kao što smo i mi ovdje na istoku Hrvatske.

Oni će poslati njih nama, slavonsko-baranjskoj sirotinji da zbrine sirotinju.

Neka ih Karamarko i Milanović smjeste u Zagreb, i nek si uzmu tih 17 milijuna eura od licemjerne EU.” – poslao je između ostalog oštre i jasne poruke danas Glavaš,  koje ste mogli čuti uživo putem Slavonske televizije.

 

.