GLAVAŠ U VUKI: HDSSB NEĆE PRIKRIVATI NIČIJI LOPOVLUK NA PROSTORU OVE OPĆINE

Objavljeno: 05. 07. 2015.


PODIJELI:

glavaš u vuki

Sa HDSSB-ove izborne skupštine u Vuki Branimir Glavaš poslao je jasne poruke uz predstojeće parlamentarne izbore, ali i onima koji su do sada vodili Općinu Vuka – prenosi STV Glavaševu poruku.

Ako se karte slože na onaj način koji mi procjenjujemo i očekujemo. Nakon sljedećih parlamentarnih izbora ni jedna od nacionalnih političkih opcija, koalicija koje se spremaju preuzeti vlast, bilo lijeva, bilo desna, koji dobiju relativnu većinu, bez nas kao značajnog političkog čimbenika u Hrvatskom parlamentu neće moći složiti Vladu.

Da bi ostvarili preseljenje Ministarstva poljoprivrede u Slavoniju i Baranju potrebna nam je što veća potpora biračkog tijela.

2HDSSB neće prikrivati ničiji lopovluk koji se događao na prostoru ove Općine sve do lipnja 2013. godine kada je HDSSB preuzeo odgovornost za vođenje ove Općine.

Koristim dakle i ovu prigodu, ovu Izbornu skupštinu HDSSB-a, da odašiljem poruku onima koji su vodili Općinu do 2013. godine, da će narednih tjedana i narednih mjeseci uistinu se morati dobrano potruditi da pobiju utemeljene i osnovane sumnje na nezakonito vođenje ove Općine u proteklom mandatu i proteklim mandatima – poručio je sa Skupštine HDSSB-a u Vuki Branimir Glavaš, kako prenosi STV.