Gledat ćemo neke druge slike u prigradskim naseljima? – Univerzal pokreće program “Komunalac u selu”

Objavljeno: 21. 09. 2020.


PODIJELI:

Univerzal je objavio ovih dana kako pokreće program “Komunalac u selu”, odnosno kako će komunalni djelatnici “češće boraviti u prigradskim naseljima”.

S NESTRPLJENJEM VEĆ SADA ČEKAMO PROLJEĆE

Možemo li očekivati barem malo približavanje uslugama koje su u gradu?

Bez obzira što je cijena usluge u prigradskim naseljima gotovo ista sa gradskim, u sela se svih ovih godina odlazilo, recimo kositi javne površine, tek kada se odrasli čovjek ne vidi iz trave, odnosno “po potrebi”.

U svakom slučaju s nestrpljenjem već sada čekamo proljeće, do tada pratimo urednost parka, dječjeg igrališta, groblja…

  

Osim redovnog održavanja javnih površina i uređenja mjesnih groblja, komunalni će radnici uskoro češće boraviti u prigradskim naseljima! U sklopu Univerzalova novog programa “Komunalac u selu” pozivom na broj 811 018 mještani svih osam prigradskih naselja Đakova od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati mogu prijaviti zapažanja koja se odnose na potrebe postojeće komunalne infrastrukture, uređenje i čišćenje sela, košnju trave, pražnjenje koševa za otpad, popravak igračaka na dječjim igralištima i slično, ali i iznijeti svoje prijedloge za poboljšanje osnovnog komunalnog standarda u dijelu koji je u Univerzalovoj nadležnosti. Kontakt s gradskim komunalcem, osim telefonskog poziva, može se ostvariti slanjem e-pošte na adresu univerzal@univerzal-djakovo.hr ili porukom putem servisa Messenger – stoji u obavijesti Univerzala.