GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA POTVRDILA SNAGU ĐAKOVAČKOG HSS-a

Objavljeno: 07. 11. 2016.


PODIJELI:

hssskupstina1

Đakovačka Gradska organizacija HSS-a s više od 400 članova jedna je od najjačih organizacija na širem đakovačkom području i druga politička snaga u Gradskom vijeću s klubom od četvero vijećnika.

hssskupstinaAngažiranim djelovanjem u zadnje dvije godine, pomlađivanjem članstva i rezultatima postignutim sinergijom mladosti i iskustva HSS se nametnuo kao lider u lokalnim okvirima, s velikim potencijalom na predstojećim lokalnim izborima, istaknuo je na subotnjoj Godišnjoj izvještajnoj skupštini HSS-a predsjednik Mile Kaselj. Skupština je održana u dvorani Pralas i okupila je gotovo 300 aktivnih članova, simpatizera i prijatelja stranke.
Upravo na inicijativu HSS-a Grad je u ovoj godini za 50% smanjio komunalni doprinos za gospodarske pogone, čime smo dali izravni impuls poduzetništvu, smanjenju nezaposlenosti i rastu stope zaposlenosti. Unazad godinu dana predsjednik stranke Kaselj i njegov tim obišli su sve mjesne odbore i prigradska naselja, gdje su detektirali najvažnije potrebe i probleme mještana, koji time postaju smjernice HSS-ova političkoga programa u novom mandatu. HSS-ova stranačka asocijacija žena “Hrvatsko srce”, branitelja “Hrvatski sokol” i Organizacija mladih pomogle su sve humanitarne akcije u gradu i također su zaslužne za novi imidž stranke.
Među brojnim istaknutim gostima Skupštini su se obratili predsjednik Gradskoga vijeća Đakova Goran Soldo, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Matija Brlošić, čelnik osječkog HSS-a Mario Turalija, kao i predsjednik Županijske i regionalne organizacije HSS-a Zvonko Pongrac.
Đakovački HSS u svome budućem radu, rečeno je, upravo Đakovo vidi kao regionalno sjedište HSS-a, stožerne slavonske stranke radnika, poljoprivrednika, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika.

 

 

.