GRAĐEVINSKI ODJEL HAJDUKA LOPATE NE OSTAVLJA

Objavljeno: 15. 05. 2016.


PODIJELI:

hajduknadstr

Veliki posao napravili su u Hajduku ovo proljeće.

Nakon pomoćnih prostorija stadion Hajduka dobio je prekrasan natkriveni prostor s ugrađenom krušnom peći. I još kada se vratimo na jedan od razgovora s predsjednikom Hajduka Davidom Milićem, kako ovo nije prostor namijenjen samo Hajduku, već će privilegiju korištenja imati i ostale širokopoljačke udruge, ali i mještani sa privatnim svečanostima.

sjenicaDefinitivno se može reći da je Široko Polje dobilo doista lijep i atraktivan prostor za gotovo sve namjene otvorenog tipa.

Vjerujem da će biti vremena i prostora spomenuti sve koji su iznijeli ovoproljetne radove, jer osim predsjednika i Uprave kriju se tu i zaljubljenici u Hajduk koji nisu u tijelima kluba.

Tu su oni cijelo vrijeme, hoće pomoći i pomažu.

U društvima aktivan nikada nije bilo jednostavno, vrlo često dobijete pljuvačku u lice baš od zajednice za koju ste potrošili sate i sate slobodnog vremena.

Sjetio sam se razgovora s trenerom Hajduka Mirom Ivićem, kada je rekao: “osim što svoje slobodno vrijeme potrošim ovdje, još nas gledaju kao da se mi okoristimo od svega. Samo moja žena zna koliko sam se puta s njom posvađao zbog Hajduka.”

Sreća za zajednicu pa su takvi tipovi tvrdoglavi, unatoč “opakim” ženama.

 

.