Hajduk dobio novo vodstvo – Ivić Ivan novi predsjednik

Objavljeno: 18. 07. 2021.


PODIJELI:

Na večeras održanoj Izvanrednoj Skupštini NK Hajduka izabrano je novo vodstvo kluba.

 

IVAN IVIĆ NOVI PREDSJEDNIK NK HAJDUKA

Hajduk je večeras dobio novog predsjednika i novu Upravu kluba.

Jednoglasno je za novog predsjednika izabran dugogodišnji igrač i legenda Hajduka Ivan Ivić, dva dopredsjednika su Branko Bagarić i Ignac Somer, dok je tajnik kluba iduće četiri godine Josip Zeko.

Jednoglasno je izabran i novi Upravni odbor u kojem su: Ivan Ivić, Branko Bagarić, Ignac Somer, Josip Zeko, Mirko Crnov, Matija Đambić, Rajko Ač, Tomislav Žužić, Tomislav Somer, Ivan Mandić i Srećko Milić.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se dosadašnjoj Upravi na ostvarenom rezultatu i pozvao ih, ali i sve ljubitelje kluba da se uključe i svako svojim doprinosom pomogne radu širokopoljskog nogometnog ponosa.

ŠIROKO POLJE JE DIO GRADA ĐAKOVA, MI IZ HAJDUKA ZNAMO PREMA KUDA TREBAMO GLEDATI

Prije svega nadamo se suradnji sa Gradom, ova Uprava na čelu sa mnom sigurno će biti korektan suradnik kao što i treba biti.

Široko Polje je oduvijek bilo naslonjeno na Đakovo, zadnjih nekoliko desetljeća smo i dio grada kao prigradsko naselje, iz toga je jasno prema kuda i mi iz kluba gledamo.

HAJDUK ĆE OPET BITI JAK

Prijateljima kluba možemo reći, čeka nas posao kojeg se ne bojima – ali Hajduk će biti opet jak – rekao je između ostalog novi predsjednik Hajduka Ivan Ivić.