Hajduk pobjednik Turnira “Tri hrvatska branitelja” u Forkuševcima – Mario Ivić proglašen za najboljeg golmana

Objavljeno: 08. 08. 2021.


PODIJELI:

Nakon što je Hajduk jučer u Forkuševcima na Turniru “Tri hrvatska branitelja” pobijedio Polet iz Semeljaca, danas su Širokopoljci u finalu bili bolji i od domaćina nakon jedanaesteraca, i tako zasluženo došli do pobjedničkog pehara.

 

FORKUŠEVCI: JEDINSTVO – HAJDUK (ŠIROKO POLJE) 3:4 (1:1)

Za Hajduk su na Turniru “Tri hrvatska branitelja” nastupili:

HAJDUK: Mario Ivić – Nikola Blažević – Igor Đanić – Igor Mandić – Kristijan Ivić – Ivo Šekerija – Matej Veselinović – Dominik Jelečević – Luka Perak – Patrick Lučić – Marijan Žeravica – Leo Vinko – Karlo Pongračić – Ervin Horvat – Andrija Ivić – Ivan Džambić

Hajduk je do finala došao pobjedom nad Poletom iz Semeljaca(2:1), dok su domaćini bili bolji od favorizirane Šokadije iz Starih Mikanovaca (3:2).

Sama finalna utakmica odigrana je u zaista teškim uvjetima za igru, visoka temperatura i užasno sparno vrijeme bili su igračima veliki problem.

Unatoč svemu igrači su dali maksimum htijenja i zalaganja, na tome im treba odati počast.

Prvi dio, ako bi gledali bolje prilike, mogli bi reći da je pripao domaćinu, ali Hajduk ima Marija Ivića na golu tako da se na odmor otišlo sa početnim rezultatom.

LEO VINKO DOVEO HAJDUK U PREDNOST, DOMAĆINI PORAVNALI – U PENALIMA HAJDUK BOLJI

Drugi dio je Hajduk bolje stajao na terenu, a rezultat toga je ubrzo došao kroz prednost Širokopoljaca, kada je Leo Vinko dobro “stisnuo” loptu sa ruba šesnaesterca i doveo Hajduk u vodstvo.

Domaćin je sredinom poluvremena uspio rezultat poravnati, a Hajduk neke svoje stvarno dobre prilike nije iskoristio za povećanje vodstva do kraja utakmice.

Lutrija jedanaesteraca otišla je na Hajdukovu stranu nakon što za Hajduk strijelci bili Nikola Blažević, Karlo Pongarčić, Andrija Ivić i Matej Veselinović.

Uz pehar pobjednika turnira Hajdukov u Široko Polje ide i pehar za najboljeg golmana, naravno Hajdukov čuvar mreže Mario Ivić i u Forkuševcima je bio na uobičajenoj razini.

Organizacija turnira odrađena vrhunski.