Hajduk uz pomoć Grada Đakova kreće u projekt rasvjete igrališta (reflektori), te priključak plina i centralnog grijanja

Objavljeno: 31. 03. 2019.


PODIJELI:

Sinoć je u klupskim prostorijama NK Hajduka održana izvještajna sjednica Skupštine kluba.

Uz prisustvo gotovo svih predstavnika udruga i društava Širokog Polja, te MO Široko Polje isijavala je pozitiva do sada učinjenim u nepune dvije godine sadašnje Uprave kluba, ali i najavljenim planovima, od kojih bi neki trebali biti ostvareni ove godine.

NOVI ČLANOVI U UPRAVI KLUBA

Iz izvještaja o radu kluba izdvojit ćemo sportsku statistiku, iako je bilo itekakvih financijskih opterećenja (kosilica, sportska oprema, 300 litarski bojler…).

Prije sportske statistike treba spomenuti male izmjene u Upravi kluba. Tako su iz osobnih razloga iz Uprave otišli: Arambašić Marinko, Perković Ivan i Subašić Igor, dok su novi članovi Uprave Hajduka postali: Blažević Davor, Đambić Matija i Mandić Ivan.

ZADOVOLJSTVO UČINJENIM

Uz zadovoljstvo članstvom kluba (75 plaćenih članarina za 2018. godinu) iz kluba se nadaju u 2019. godini i još većem broju.

Pored seniorskog pogona u natjecanje su uključeno i kadeti Hajduka, evo nešto od njihove statistike.

Kadete vodi trener Srećko Milić. Kao što to i bude u ovim kategorijama, nije on samo trener, nego se brine za sve u ovom najosjetljivijem razvoju budućih nositelja Hajduka.

U sezoni 2018/2019 (JESEN) kadeti su osvojili 6. mjesto, a lista strijelaca izgleda ovako:

  • Džambić Manuel – 3 gola
  • Džambić Marko – 2 gola
  • Delić Luka, Mamić Lovro, Zeko Antonio, Džambić Ivan i Džambić Kristijan – 1 gol

Pošto za seniore imamo svakodnevno izvještaje, objavit ćemo samo listu strijelaca za JESEN 2018/2019:

  • Gurdon Stjepan – 10 golova
  • Rudnički Matej – 5 golova
  • Veselinović Matej – 3 gola 
  • Blažeković Borna, Đambić Stjepan, Bjelobrk Marko, Mandić Igor i Ognjenović Ivan – 2 gola
  • Milić Vedran – 1 gol

SASTANAK UPRAVE KLUBA S PREDSTAVNICIMA GRADA: GRADONAČELNIK OBEĆAO POMOĆ U PROJEKTIMA RASVJETE, PRIKLJUČKA PLINA I CENTRALNOG GRIJANJA

Od planova svakako treba izdvojiti nabavku i montiranje 8 rasvjetnih stupova dužine 12 metara (reflektori za igralište) te uvođenje centralnog grijanja u naredne dvije godine.

Upravo na tu temu održan je radni sastanak Uprave kluba i predstavnika Grada, na kojem su iz Grada prisutni bili osobno gradonačelnik Marin Mandarić i njegov zamjenik Antun Galić.

Kao što se i očekivalo gradonačelnik podupire ambicije i rad kluba, a obećana je pomoć Grada u drugoj fazi projekta rasvjete, te odmah u prvoj fazi za projekt priključka plina i centralnog grijanja.

Rasvjetne stupove i prvu fazu radova financirat će Hajduk sam od prihoda i donacija članstva kluba. Trenutno se rade procjene vrijednosti radova i prikupljaju ponude – naglasio je predsjednik Hajduka Pero Duspara.

ZAHVALA DUGOGODIŠNJOJ IKONI KLUBA

Za kraj, kako je priopćeno iz Hajduka, klub se još jednom zahvalio dugogodišnjem domaru i legendi Hajduka Ivanu Iviću koji je sam zatražio razrješenje sa funkcije zbog zdravstvenih razloga.