HDZ će na listi imati čak 5-6 kandidata iz prigradskih naselja, TO Široko Polje poslao svoje prijedloge

Objavljeno: 25. 03. 2017.


PODIJELI:

Nakon objave da će prigradska naselja dobiti čak 5-6 kandidata na listi HDZ-a za predstojeće lokalne izbore, lako je zaključiti kako prigradska naselja  neće biti samo deklarativno važna.

Ono što je za Široko Polje važno, svakako je da će među tim kandidatima biti i jedan kandidat(kinja) iz TO Široko Polje.

Tko će to biti?

Večeras je uz prisustvo članova Predsjedništva GO HDZ-a Đakovo Josipa Tomičića i Marina Mikulića potvrđen prijedlog kandidata. 

Kako kaže Josip Tomičić: “temeljne razlike u odnosu na prošle izbore su, što je predlaganje spušteno na TO i nema koalicijskih partnera.”

Potvrdivši odluku GO i Predsjedništva da se TO upitaju koga bi nominirali za listu, Marino Mikulić je napomenuo, kako će po Statutu, Predsjedništvo i GO sa županijskim predsjednikom formirati tu listu.

“Osim toga, čini mi se da je 2009. godine bio samo jedan kandidat iz prigradskih naselja, a 2013. dvojica. Ovaj puta će biti 5-6 kandidata iz prigradskih naselja” – rekao je Mikulić, naglasivši koliko će biti pažnje poklonjeno prigradskim naseljima.

Konačno evo i imena koja putuju u Đakovo kao prijedlog TO HDZ-a Široko Polje, a to su: Ivona Lozić, Matija Đambić, David Milić i Jurica Tokić.

Netko od njih četvero trebao bi se naći na listi HDZ-a kao kandidat za Gradsko vijeće iz Širokog Polja.