HDZ ĐAKOVO: DJECA SU OPET POSLUŽILA U PREDIZBORNE SVRHE

Objavljeno: 17. 08. 2016.


PODIJELI:

hdzdjeca

Đakovačka organizacija HDZ-a se već nekoliko godina zalaže za izgradnju športske dvorane OŠ u Selcima Đakovačkim, o čemu je na sjednicama Županijske skupštine postavljala pitanja županu V. Šišljagiću naša vijećnica Sanja Rogoz-Šola.
šolaPri usvajanju proračuna za 2014. godinu na skupštini 18.12.2013. župan je odbio njena 3 amandmana kojima je tražila sredstva za izgradnju ove športske dvorane, izgradnju Ekonomske škole u Đakovu i izgradnju spomenika civilnim žrtvama Domovinskog rata u Đakovu. Sve je objavljeno i u službenom glasilu Osječko-baranjske županije “Županijskoj kronici”. Zadnje pitanje postavljeno je ove godine na skupštini 01.03.2016. i župan je također odgovorio negativno.
županVidljivo je da je sve čekalo izbore jer radovi konačno kreću, a đakovačka djeca su opet poslužila u predizborne svrhe i nisu prije mogla dobiti osnovne uvjete za svoje školovanje – stoji u reakciji GO HDZ-a Đakovo na službenim fb stranicama stranke, a povodom najavljene izgradnje športske dvorane u Selcima Đakovačkim.

 

 

.