HDZ-ovi kandidati u IV. izbornoj jedinici bili u kontaktu s novooboljelim osobama

Objavljeno: 21. 06. 2020.


PODIJELI:

Poštovani predstavnici medija, dragi članovi i simpatizeri,

aktivnosti koje smo u ime kandidata HDZ-a s područja Osječko-baranjske županije IV. Izborne jedinice najavili za danas 21. lipnja i sutra 22. lipnja se otkazuju.

Osječko-baranjska županija danas bilježi pet novooboljelih osoba, a s jednom od njih tijekom posljednjih tjedan dana dva su kandidata s naše liste bila u kratkom kontaktu. Oba kandidata svojevoljno su se odlučila za samoizolaciju te su se javili epidemiološkoj službi Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. S obzirom na novonastalu situaciju, a s ciljem odgovornog ponašanja i zaštite naših sugrađana, odlučili smo otkazati posjete manifestacijama i stranačkim organizacijama.

O idućim terenskim aktivnostima kandidata s liste HDZ-a IV. Izborne jedinice s područja Osječko-baranjske županije izvijestit ćemo vas nakon savjetovanja s nadležnom epidemiološkom službom i u koordinaciji s Nacionalnim stožerom.

Zaštita zdravlja ljudi i njihova sigurnost su nam ispred svega, a predizborne aktivnosti nastavljamo putem društvenih mreža i pozivamo vas na nas pratite na Facebook, Instagram i Twitter profilima naših kandidata – stoji u obavijesti HDZ-a Osječko-baranjske županije.

.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0