HSS OBŽ: Bivši HSS-ovci koji su od HSS-a dobili sve, najžešći protivnici HSS-a na lokalnim izborima

Objavljeno: 27. 05. 2017.


PODIJELI:
U DRUGOM KRUGU PODRŠKA ŽUPANU ŠIŠLJAGIĆU,TONKOVCU,FABRICU I VINKOVIĆU!

 

Da, ovo su izborni rezultati koje je HSS postigao na lokalnim izborima, i to dva načelnika u prvom krugu – Semeljci i Magadenovac, 54 vijećnika 2 županijska, 4 gradska i 48 općinskih vijećnika i to sve zahvaljujući ljudima koji su nam dali svoj glas, koji vjeruju u HSS i kojima smo zahvalni. I čestitamo im na hrabrosti. Baš na hrabrosti jer ne zna se gotovo ništa o tome kakvim su sve pritiscima, nagovaranjima i ucjenama bili izloženi.

I poslije prvog kruga izbora, u zadnjih nekoliko dana ostvarila su se najgora predviđanja i sumrak demokracije. Vijećnike, kandidate za načelnike, čak i članove HSS-a koji nisu sudjelovali na izborima, HDZ-ovi emisari bivši HSS-ovci obilaze, vrbuju, obećavaju im i traže da podrže kandidate HDZ – a. Moramo reći nažalost bivši HSS-ovci koji su od HSS-a dobili sve, a danas tako vraćaju

Mi ljudima ne zamjeramo, i ako podlegnu takvim pritiscima, ali otvoreno se pitamo: tko danas, u deklarativno uređenom, demokratskom društvu može bilo komu pristupati na takav način?

 

Svatko ima pravo na svoju odluku, posebno pod pritiskom egzistencijalnih problema, ali treba se upitati kakvi su to ljudi koji siju paniku, koju i čiju politiku slijede i kakav im je to politički sustav u glavi, bez obzira na to što se vole kititi epitetima velikih demokrata?

Uvijek je bilo ‘pretrčavanja’ iz jednog tabora u drugi, ali tako otvoreno trgovati utjecajem, zastrašivati ljude, vodi samo jednomu – discipliniranju naroda i birača. Ili će biti ovako kako mi kažemo ili nikako.

Znači, u velikoj smo zabludi ako mislimo da je prošlo vrijeme kada su nam utjerivali strah u kosti. Ipak, postoji demokratski način kako tome stati na kraj.

Ta se politika s društvene scene može istjerati jedino glasačkim listićima.

Zato pozivam sve građanke i građane, sve koji imaju pravo glasa, da 4. lipnja izađu na uzbore u glasaju kako žele, a ne kako im netko prijeteći kaže. Samo tako mogu spriječiti ucjene.

Pozivam vas da u drugom krugu lokalnih izbora svoj glas date za: dva načelnička kandidata u ČEPINU I DRENJU NAČELNIČKIM KANDIDATIMA – Draženu Tonkovcu i Željku Fabricu, te sve općinske i gradske organizacije gdje je HSS- ostvario suradnju sa partnerima, ĐAKOVO, STRIZIVOJNA i PODRAVSKA MOSLAVINA

Pozivam sve glasače u Osječko-baranjskoj županiji da glasaju za svoga župana i izaberu doktora Vladimira Šišljagića, čovjeka koji je uspješno vodio Županiju 8 godina.

Ako mislite na budućnosti, izaberite čovjeka sa znanjem i iskustvom!

Vjerujte u sebe i svoje mišljenje, a ne u lažna obećanja i obmane.

Vjera u Boga i seljačka sloga! #HSS #HSSOBZ