Humanitarna akcija: Otvori srce, otvori ormar

Objavljeno: 25. 10. 2020.


PODIJELI:

Znamo da ne možemo odjednom promijeniti svijet, no malim dobrim djelima možemo pokrenuti pozitivne promjene. Uskoro će zima, a vjerujemo kako među našim sugrađanima ima onih koji si ne mogu priuštiti novu majicu, hlače ili zimsku jaknu. Slavonija je jedna od najsiromašnijih regija u Hrvatskoj, a koronakriza nam oko te situacije sigurno neće pomoći. Zato otvorite vaša srca, otvorite vaše ormare i učinite dobro djelo.

 

ZAVIRITE U VAŠE ORMARE I DONIRAJTE ODJEĆU U DOBRE SVRHE

Mi smo zavirili u naše ormare te smo donirali dvanaest punih vreća naše stare odjeće ili odjeće koju više ne nosimo u Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije. Budući da je potražnja velika, molimo i vas, naše sugrađane dobra srca, da zavirite u vaše ormare te da donirate odjeću u dobre svrhe.

NIKUDA NE TREBATE IĆI, SAMO SE JAVITE PORUKOM

Znamo da je teško uzeti od sebe kako bi dali drugome, ali vjerujte da će osjećaji zadovoljstva, dobrote i osjećaj da ste nekome pomogli biti veći od praznine u vašem ormaru.

Javite nam se najkasnije do petka porukom na društvenim mrežama ili nam pišite na mladizadjakovo@gmail.com.

Mi ćemo se pobrinuti za prijevoz – poručuju iz stranke Mladi za Đakovo i mole Vas da pogledate u svoje ormare i oslobodite se viška robe koja će nekome jako dobro doći.