Impressum

Izdavač: Udruga Nezavisni portal Široko Polje, Kolodvorska 1

 

Glavni urednik: Josip Zeko

Design i izrada web stranice: Krešimir Zeko 

RAČUN (IBAN): HR12 2500 0091 1014 15832

OIB: 54813474252

Matični broj: 4236661

 

O NAMA

Nezavisni portal Široko Polje je internet portal sela Široko Polje.

NEZAVISNI PORTAL ŠIROKO POLJE zamišljen je kao prezentacija mjesta Široko Polje.

Portal ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, zamišljen je tako da stanovništvu Širokog Polja omogući bolji uvid u aktivnosti mjesta, posebno pokušavajući izaći u susret stanovnicima Širokog Polja koji se iz bilo kojeg razloga ne nalaze u mjestu.

NEZAVISNI PORTAL ŠIROKO POLJE prenosi vijesti iz Hrvatskih medija /portala/ navodeći izvor vijesti. Također piše i autorske vijesti i tekstove u suradnji sa stanovnicima Širokog Polja.

AUTORSKA PRAVA

Članci, vijesti i fotografije objavljeni na ovim stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali vlasništvo su NEZAVISNOG PORTALA ŠIROKO POLJE. Umnožavanje ili kopiranje sadržaja sa ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskim člancima u vlasništvu NEZAVISNOG PORTALA ŠIROKO POLJE – ako kontaktirate portal.

Nezavisni portal Široko Polje online je zaplovio 22. srpnja 2008. godine, negdje oko 19 sati.

Nakon širokopoljačkih novina Uvratina, pa Lipe, Portal Široko Polje samo je nastavak medijske promocije i praćenja aktivnosti u selu, ali i u Slavoniji.