Inicijative MO Široko Polje ne staju – Predstavnici Grada Đakova već sada upoznati sa novim ulaganjima

Objavljeno: 16. 09. 2019.


PODIJELI:

Dok su u punoj jeku radovi na izgradnji nove pješačke staze u Širokom Polju već se promišlja o novim ulaganjima u komunalnu infrastrukturu.

 

JAVNA RASVJETA DO GROBLJA I NOGOMETNOG IGRALIŠTA, OSVJETLJENJE TERENA NK HAJDUKA I UVOĐENJE GRIJANJA

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora David Milić danas je sa predstavnicima Grada Đakova, zamjenikom gradonačelnika Antunom Galićem, vijećnikom Josipom Tomičićem, svojim suradnicima, predstavnicima Uprave NK Hajduka te projektantom obišao trasu projektiranja produžetka izgradnje javne rasvjete u Đakovačkoj ulici do nogometnog igrališta. Razgovaralo se i o radovima na samom igralištu vezanim uz osvjetljenje terena i uvođenje grijanja u prostorije kluba. Nakon obilaska terena na nogometnom igralištu, posjetili su i Grobljansku ulicu u kojoj je u planu gradnja produžetka javne rasvjete do mjesnog groblja. Da je osvjetljenje terena NK Hajduka u Širokom Polju potrebno ukazao je i gradski vijećnik Josip Tomičić rekavši kako ga zbog prometnog položaja često koristi Hrvatski nogometni savez za kampove mlađih selekcija.

ODLIČNA SURADNJA GRADA I VMO ŠIROKO POLJE – VELIKO RAZUMIJEVANJE ZA POTREBE UDRUGA

Predsjednik VMO-a David Milić ponovno je ukazao na odličnu suradnju s Gradom Đakovom i gradonačelnikom Marinom Mandarićem koji, kako kaže, ima razumijevanja za potrebe mjesnih udruga i financijski pomaže njihov rad, ali i razumije potrebe izgradnje komunalne infrastrukture.

(Foto i tekst: Grad Đakovo)