Ivica Mandić kandidat za župana OBŽ ispred platforme Pokret za Slavoniju

Objavljeno: 21. 04. 2021.


PODIJELI:

Ivica Mandić kandidat HNS-a i “Pokreta za Slavoniju” za osječko-baranjskog župana!

 

KANDIDAT ZA ŽUPANA IVICA MANDIĆ, KANDIDATI ZA ZAMJENIKE ŽUPANA BOJAN AMANOVIĆ I LIDIJA GAVRIĆ

Na konferencij za novinare predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj je rekao kako je “Pokret za Slavoniju” stranačka, nestranačka i nadstranačka platforma koja će okupiti više stranaka ali i nezavisne kandidate, kako bi se građanima pružio pravi izbor i alternativa.

Želimo ravnomjeran razvoj Županije jer moramo pomoći onim krajevima koji se slabije razvijaju. Svoje aktivnosti ću temeljiti tako da u svim sferama društvenog života potičemo one najbolje jer samo tako možemo postati poželjno mjesto za život, poručio je Ivica Mandić.

Kandidati za zamjenike župana su Bojan Amanović, profesor povijesti zaposlen u sustavu socijalne skrbi koji je svoje djelovanje afirmirao u kulturi te Lidija Gavrić iz Belišća, diplomirana inženjerka građevine, dokazana kao projektantica i managerica komunalne tvrtke iz Belišća.

PODRŠKA MANDIĆEVOJ KANDIDATURI BIVŠEG GRADONAČELNIKA ĐAKOVA ZORANA VINKOVIĆA I AKTUALNOG GRADONAČELNIKA BELIŠĆA DINKA BURIĆA

Potporu Mandićevoj kandidaturi dali su bivši gradonačelnik Đakova Zoran Vinković i aktualni gradonačelnik Belišća Dinko Burić, koji su pozvali građane da na lokalnim izborima podrže ovu platformu, “koja okuplja stranačke i nestranačke osobe, kojima je Slavonija na prvome mjestu”.

U odnosu na druge županije zaostajemo svjetlosne godine. Došlo je vrijeme za stvarne i korjenite promjene, jer stanovnici Osječko-baranjske županije, građanke i građani, ovako više ne mogu živjeti u 21. stoljeću – rekao je između ostalog na predstavljanju kandidature Zoran Vinković. (Foto: HNS OBŽ i screenshot FB)