Izborni sabor Mladeži HDZ-a izabrao novo vodstvo

Objavljeno: 10. 12. 2018.


PODIJELI:

Na XIV. Izbornom saboru Mladeži HDZ-a održanom u subotu 8.prosinca, više od 500 izaslanika iz cijele Lijepe naše izabralo je novo vodstvo najveće političke organizacije mladih u Republici Hrvatskoj. Novi predsjednik je 29-godišnji magistar politologije iz Zagreba Ivan Vidiš koji je s tom dužnosti ujedno postao i član nacionalnog Predsjedništva HDZ-a.

“Kao osoba koja dijeli demokršćanske vrijednosti osjećam se kao domoljub i jednostavno sam se prepoznao u tom programu. Desni centar je mjesto gdje vidim i sebe i stranku i u tom smislu ću nastaviti dalje djelovati”, izjavio je Vidiš.

Na Saboru su osim predsjednika izabrani i zamjenici predsjednika, potpredsjednici, članovi Predsjedništva te Nacionalnog i Nadzornog odbora.

Saborski zastupnik Domagoj Mikulić, 30-godišnji magistar inženjer agroekonomike, koji je izabran za potpredsjednika Mladeži zahvalio se svim izaslanicima na podršci, a ponajviše Mladeži iz Osječko-baranjske županije čiji je predsjednik u drugom mandatu.

„Od danas s novoizabranim vodstvom zajedno idemo znanjem i sposobnošću, ali i energijom i hrabrošću graditi bolju budućnost i Hrvatsku kakvu želimo.“ – naglasio je Mikulić te ovom prigodom čestitao i Matei Mamić i Marinu Hrastoviću, također iz Osječko-baranjske županije, na ulasku u Nacionalni odbor Mladeži – stoji u priopćenju HDZ-a Osječko-baranjske županije.