Javni poziv za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja gospodarstva i dodjele potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Objavljeno: 24. 02. 2021.


PODIJELI:

Raspisani su javni pozivi za dodjelu potpora za 2021. godinu iz Programa dodjele potpora u poljoprivredi i ruralnom, te dodjele potpora iz Programa poticanja razvoja gospodarstva na području Grada Đakova.

 

Gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu potpora za 2021. godinu iz Programa dodjele potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Đakova za razdoblje 2021. – 2023. godine. Prijave na Javni poziv podnose se do iskorištenja planiranih sredstava u proračunskoj godini, a najkasnije do 1. prosinca 2021. godine. Prijave se podnose na obrascu prijave uz koje se prilaže odgovarajuća dokumentacija te se dostavljaju putem pošte preporučeno Gradu Đakovu u roku naznačenom u Javnom pozivu.

Ovaj Javni poziv sadrži sljedeće mjere:

Mjera 1. Potpora za ulaganje u podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih     nasada,

Mjera 2. Potpora za ulaganje u građenje i/ili opremanje zatvorenih/zaštićenih prostora objekata,

Mjera 3. Potpora za ulaganje u kontrolu plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima,

Mjera 4. Potpora malim poljoprivrednim proizvođačima u poljoprivredi.

Na mrežnim stranicama Grada Đakova svi zainteresirani mogu pročitati Odluku, Javni poziv te preuzeti sve potrebne obrasce, prijave i izjave.

Gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu potpora za 2021. godinu iz Programa poticanja razvoja gospodarstva na području Grada Đakova za razdoblje 2021. – 2023. godine. Prijave na Javni poziv podnose se od 24. veljače do 10. ožujka 2021. godine. Prijave na Javni poziv podnose se na obrascu prijave uz koji se prilaže odgovarajuća dokumentacija te se dostavljaju putem pošte preporučeno Gradu Đakovu u roku naznačenom u Javnom pozivu.

Ovaj Javni poziv obuhvaća slijedeće mjere:

Mjera 1. Potpora novoosnovanim subjektima malog gospodarstva,

Mjera 8. Sufinanciranje razvoja tradicijskih i umjetničkih obrta

Mjera 11. Potpora za očuvanje radnih mjesta uslijed pandemije COVID-19,

Mjera 12. Potpora za smanjenje štetnog utjecaja pandemije COVID-19 na gospodarstvo.

Na mrežnim stranicama Grada Đakova svi zainteresirani mogu pročitati Odluku, Javni poziv te preuzeti sve potrebne obrasce, prijave i izjave.