Jučerašnje sučeljavanje je sramota za naš grad – Mene osobno nitko nije kontaktirao, to dovoljno govori o samom organizatoru

Objavljeno: 28. 05. 2021.


PODIJELI:

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić danas je održala zadnju press konferenciju prije izborne šutnje gdje je pozvala sugrađane “da izađu u što većem broju na nedjeljne izbore, kako bi dobili stvarnu sliku našega grada”.

 

U DRUGOM KRUGU KAMPANJE SMO BILI KONKRETNIJI I ARGUMENTIRANIJI

U prvom krugu kampanje bili smo afirmativni, kao što smatram da smo bili i u drugom, jedino što smo bili nešto konkretniji i argumentiraniji u drugom krugu.

Ukazivali smo na ono što mislimo da nije dobro, to je samo jedan mali dio propusta u mandatu aktualne gradske vlasti.

JUČERAŠNJE SUČELJAVANJE JE SRAMOTA ZA NAŠ GRAD – TO SVE PUNO GOVORI I O SAMOM ORGANIZATORU

Ono na što se trebam osvrnuti, je jučerašnje sučeljavanje u našem gradu.

Mislim da je to bila sramota za naš grad. Mislim da to puno govori o organizatoru i njegovim organizacijskim sposobnostima, tko je i na koji način to organizirao.

NITKO ME NIJE KONTAKTIRAO NI NA TEL. BROJ, NI NA MAIL, NE ZNAM TKO JE STAJAO IZA TOGA, U ČIJOJ ORGANIZACIJI

Mene osobno, moj telefonski broj, moj mail, nije kontaktirao da me nazove, da li tebi odgovara taj termin, da li tog dana imaš negdje nešto, to je sve tako samoinicijativno, jednostrano bilo pozvano ne znam u koju svrhu, u čijoj organizaciji. Ne znam tko je stajao iza toga.

Mene nitko nije kontaktirao da me pozove na to sučeljavanje. Ono što se dogodilo je opća sramota, neviđena.

NEKA GRADONAČELNIK IZNESE JEDAN JEDINI ARGUMENT DA IZA UPLATNICA STOJIM JA, KOJIM TO MOŽE POTVRDITI

Gospodin Mandarić je rekao da iza uplatnica stojim ja. Ovim putem ga pozivam da iznese jedan jedini argument kojim to može potvrditi.

Meni ne trebaju uplatnice da bih rekla ono što mislim, ja to činim cijelo vrijeme. Meni uplatnice nisu potrebne da bi stajala iza prljave kampanje.

GRADONAČELNIK ZABRINUT ZA ZDRAVLJE GRAĐANA, A NE ZA AFERE: JOHN SMITH, ZLATNI WC, MIMOZA, BAJER…

Gospodin Mandarić se jučer zabrinuo za zdravlje naših sugrađana, a nije se zabrinuo što su ovih dana građani zaista ostajali bez riječi nakon svih afera koje sam iznosila. Kada su ljudi ostali u čuđenju, što se događa s našim novcem, gdje se to sve troši.

Od afere John Smith do afere zlatnog WC-a, Bajera, Mimoze, do svih onih stvari koje naši sugrađani ovih dana imaju prilike slušati.

POZIVAM SVOJE BIRAČE, ALI I BIRAČE SDP-a, MOST-a, NL TIHOMIRA MIHALJA, MLADIH, UMIROVLJENIKA I SVE ONE KOJI SU ŽELJNI PROMJENA

Još jednom bih zahvalila svojim biračima koji su šesnaestog izašli na izbore, svoje povjerenje dali meni, da to učine ponovo tridesetog.

Isto tako pozivam sve one koji su bili spremni na promjene, to se odnosi na birače SDP-a, MOST-a, na birače NL Tihomira Mihalja, mladih, umirovljenika i sve one koji su željni promjena.

MOJ APEL GRAĐANIMA IZAĐITE U ŠTO VEĆEM BROJU NA IZBORE DA DOBIJEMO STVARNU SLIKU GRADA

Moj apel, pozivam sve svoje Đakovčanke i sve građane prigradskih naselja da izađu na ove izbore u što većem broju, da dobijemo stvarnu sliku našega grada.

Da budemo svi jednaki, a ne da bude vaših i naših – pozvala je na kraju, prije izborne šutnje, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Mirjana Adrić građane Đakova i prigradskih baselja.