KASELJ IZABRAN U GLAVNI ODBOR HSS-a

Objavljeno: 16. 01. 2017.


PODIJELI:

Predsjednik Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselj na Izbornoj je skupštini Hrvatske seljačke stranke, održanoj proteklog vikenda u Zagrebu, izabran u Glavni odbor stranke.
 
Potvrđuje to snagu HSS-a u Đakovu, gdje se stranka ponovno afirmirala posebno u prethodne dvije godine, otkad joj je Kaselj na čelu. Sinergijom političkog iskustva i mladosti Kaselj je stranku okrenuo mladima, pa je broj članova upeterostručen i HSS danas broji 500 članova!

– Naša su baza mali i srednji poduzetnici, obrtnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ali i mladi koje želimo zadržati u Slavoniji i Hrvatskoj, nudeći rješenja za nova radna mjesta, gospodarski rast i razvoj. Dokaz tomu je već ostvarena pomoć lokalnoj ekonomiji za koju je lani prepolovljen komunalni doprinos za izgradnju proizvodnih i gospodarskih objekata, kaže Kaselj. Podsjeća kako je Grad Đakovo upravo na inicijativu HSS-ovih vijećnika uveo prvi sat besplatnog parkiranja uz Gradsku tržnicu te certificiranje domaćih proizvođača. 

 
– Vjetar u leđa obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima nastojimo dati revitalizacijom Sajmišta u Piškorevcima, gdje se od Nove godine tradicionalni stočni sajam održava svaki mjesec. Osim toga, radimo na izradi projektne dokumentacije za poljoprivredno-obrtnički inkubator i projekt natkrivene tržnice, zaključuje Kaselj.