Konzum zatvara prodavaonicu u Portanovi u Osijeku

Objavljeno: 18. 05. 2021.


PODIJELI:

Svim je zaposlenicima omogućen premještaj u druge Konzumove prodavaonice na području grada Osijeka i prigradskih naselja

 U okviru kontinuirane poslovne strategije optimiziranja prodajne mreže sukladno tržišnim okolnostima i s ciljem povećanja efikasnosti cjelokupnog sustava, Konzum je odlučio zatvoriti svoju prodavaonicu u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Posljednji radni dan tog Super Konzuma bit će srijeda 19. svibnja, a svih će 37 radnika nakon zatvaranja biti zbrinuto u zajedničkom dogovoru. Tako je svim radnicima omogućen premještaj na nova radna mjesta u druge prodavaonice u Osijeku i prigradskim mjestima, dok je jedan radnik najavio odlazak u redovnu mirovinu.

Iz Konzuma zahvaljuju svim kupcima koji su dosad kupovali u prodavaonici u Portanovi na povjerenju i lojalnosti te ih pozivaju da nastave kupovati u nekoj od 15 Konzumovih prodavaonica na području Osijeka, od čega su 2 Super Konzumi i 4 Maxi Konzumi. S obzirom na to da je prodavaonica u Portanovi ujedno bila i središnja prodavaonica za uslugu online kupnje na području Osijeka, tu će ulogu preuzeti Super Konzum u Gackoj ulici 10 te će Osječani i dalje moći kupnju obavljati i iz udobnosti svog doma.