KORIĆANIN NIKOLA ROMAC U SLAVONIJU DONOSI SVJETSKU SPORTSKU ATRAKCIJU

Objavljeno: 13. 01. 2017.


PODIJELI:

I u Slavoniju stiže Bubble football!

Ovaj trend donosi Nikola Romac, Slavonac rodom iz Koritne kod Đakova, sada na “privremenom radu” u Zagrebu
 
Pomalo neobičan način sportske rekreacije, do sada neviđen u Slavoniji i Baranji, Bubble football, na ovo područje od sredine idućeg mjeseca donosi Nikola Romac, rodom iz Koritne, koji je u Zagrebu osnovao centar sportske rekreacije i kondicijske pripreme sportaša.

– Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu završio sam usmjerenje Kondicijska priprema sportaša, te sam registrirao Centar Agoga, centar sportske rekreacije i kondicijske pripreme sportaša. Jedan je od ciljeva raditi i na promociji tjelesne aktivnosti i promicanja zdravog načina života, a ideja Bubble footballa samo je jedan od načina kojim pokušavamo tjelesnu aktivnost približiti građanima. Nekoliko posljednjih godina života u Zagrebu probao sam svakakve vrste tjelesnih aktivnosti, no Bubble football je nešto što je upečatljivo, nešto u što se zaljubiš na prvu. Želio sam to približiti Slavoncima i upoznati ih s ovom vrstom zabave i rekreacije – kaže Nikola Romac.

Bubble football, točnije bubble lopte, kaže, malo je skuplja investicija od nekih 15 tisuća kuna, no sve je to pokrio Centar Agoga. Cilj i ideja bubble footballa za Slavoniju, ističe, jest ovu vrstu zabave i rekreacije za početak provoditi u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima i Slavonskom Brodu, a ovisno o interesu i drugim slavonskim gradovima i mjestima gdje postoje uvjeti za tako nešto – piše između ostalog Glas Slavonije.