LIJEPA GESTA HSS-a URODILA OBILATIM PLODOVIMA

Objavljeno: 26. 06. 2016.


PODIJELI:

hssšp (5)

Jučer je odigrana prijateljska utakmica između veterana Hajduka i prijatelja i članova HSS-a, gdje je sav prihod išao za potrebe omladinskog pogona širokopoljačkog nogometnog ponosa.

Rezultat utakmice sa ove uistinu lijepe priče potpuno je nevažan, iako bilo je tu itekako brzih i opasnih akcija. Ne prebrzih, ali Bože moj…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prije svega raduje saznanje da ovakve akcije još uvijek mogu senzibilizirati ljude, koliko god nam se ponekad činilo upravo suprotno.

Uz druženje ozbiljniji razgovori lakše su pronalazili put do rješenja problema koji muče Široko Polje.

Jer kako kaže predsjednik đakovačkog HSS-a Mile Kaselj u neformalnom razgovoru: “sve nas razdire ta nesloga oko lokalnih pitanja, a samo zbog toga što je netko drugi iz SDP-a, HDZ-a ili bilo koje druge političke opcije.”

I, u pravu je.

Vjerojatno će iz pojedinih krugova ići strelice kako je sve ovo jeftini populizam. Samo mi iz naroda rado bi da stranke krenu s ovako direktnim populizmom, hoće li to biti prema udrugama ili društvima, ili pak šire prema narodu svejedeno je.

Populizam su rekli i kada je karta za prigradska naselja određena po jedinstvenoj cijeni od 7 kuna, pitajte mještane okolnih sela za tu mjeru.

Zato gospodo političari dajte nam populizma u kojem će udrugama i narodu ostati kuna u blagajni.

Sada, a ne za četiri godine.

 

 

.