Mandarić: U prvom krugu baka priča bajke, u drugom krugu sada su to već horor priče

Objavljeno: 21. 05. 2021.


PODIJELI:

Aktualni gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić održao je danas konferenciju za medije, evo što je između ostalog rekao.

 

BAKA PRIČA BAJKE – BAKA PRIČA HOROR PRIČE

Đakovčanke i Đakovčani nisu nasjeli na priče, baka priča bajke. To je bila komunikacija na razini baka priča bajke. Te priče se mogu prodati u dječjem vrtiću.

izuzetno sam ponosan na svoje sugrađane što su uspjeli razaznati ljude koji nude jeftini populizam, u odnosu na one koji su spremni ozbiljno zasukati rukave i raditi.

U drugom krugu više nisu najljepše priče, sada su to horor priče.

FORMIRANJE GRADSKOG VIJEĆA IDE U DOBROM SMJERU

Što se tiče formiranja većine za novi saziv GV, razgovori sa potencijalnim partnerima su u tijeku, sada bih se zadržao samo na tome da smo na dobrome putu.

Dok se ne dogovorimo nije korektno od mene da izlazim sa ikakvim informacijama.

STRAŠNI GRADONAČELNIK

Idu strašne priče, o strašnom gradonačelniku, tiraninu, koji zatire, dijeli, uzima, otima ono što smo stoljećima stvarali i gradili. Čista glupost.

Ne znam što bih rekao.

Podjelu radim između poštenih i nepoštenih ljudi, između onih koji podmiruju obaveze prema Gradu Đakovu i onih koji još uvijek misle da smo u vremenu Vinkovića, kada se nisu obaveze prema Gradu Đakovu morale ispunjavati.

DELOŽACIJE

Grad Đakovo nije ni jednu obitelj deložirao.

VEZOVI

Tako drsko prebaciti meni da sam kriv za pandemiju koja nas je zadesila. Podsjetit ću samo, nepunih sedam dana prije termina Đakovačkih vezova u gradu nam se dogodila eksplozija pandemije, preko 500 zaraženih, preko 2 000 ljudi u samoizolaciji.

RADIO ĐAKOVO IMA ZA PLATITI GRADU ĐAKOVU VIŠE OD 96 000 KUNA ZA NEPLAĆENI NAJAM

Nikada nisam imao namjeru ugasiti Radio Đakovo.

Radi se o čisto dužničko-vjerovničkom odnosu između Grada Đakova i poduzeća u većinskom vlasništvu gospođe Mirjane Adrić, odnosno njene obitelji.

Nije plaćala račune prema Gradu i došlo je do sudskog spora.

Jučer je stigla presuda Trgovačkog suda u Osijeku koji je jasno presudio da Radio Đakovo ima Gradu Đakovu platiti više od 96 000 kuna za neplaćeni najam poslovnog prostora – rekao je između ostalog na konferenciji za medije Marin Mandarić.