Marijo Možnik – JEDAN DAN S EUROPSKIM PRVAKOM!

Objavljeno: 29. 04. 2016.


PODIJELI:

marijommožnik

Danas se u Osijeku nastavlja gimnastički spektakl Grand prix Osijek 2016, na kojem nastupa Marijo Možnik, europski prvak na kraljevskoj gimnastičkoj spravi preči.

marijommožnikOsim što putuje po svijetu i osvaja medalje u jednom od najtežih sportova te svakodnevno trenira po nekoliko sati, Marijo je uspio magistrirati kineziologiju i zaposliti se kao znanstveni novak-asistent na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem završava i doktorski studij kineziologije. Uz kineziologiju nedavno je diplomirao i sportski menadžment na Visokoj školi za sportski menadžment i pokazao da se uz naporan trud i rad može biti uspješan i na akademskoj razini, ne zapostavljajući pritom profesionalnu sportsku karijeru.

Uz sve to Marijo nađe vremena i za mnogobrojne ekstremne sportove u koje je veliki zaljubljenik, a vrlo rado odaziva se na humanitarne akcije te projekte koji potiču djecu i mlade da se bave sportom.

Kako sve to stigne i kako izgleda jedan dan u životu ovog iznimno uspješnog mladog čovjeka pogledajte u kratkom videu – uđite u svijet Marija Možnika!

.