MARIN MANDARIĆ KANDIDAT HDZ-A ZA GRADONAČELNIKA GRADA ĐAKOVA

Objavljeno: 04. 03. 2017.


PODIJELI:

Danas je kandidaturu za lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine istaknuo Marin Mandarić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Đakova.

KANDIDATURA KAO REAKCIJA NA IZRAZITO NEZADOVOLJAVAJUĆE STANJE U GRADU I PRIGRADSKIM NASELJIMA

Mandarić je diplomirao financijski menadžment na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a proteklih devet godina radi kao bankar za male poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike. Cijeli život bavi se sportom, danas kao trener i sudac u karate klubu Đakovo, a u srednjoškolskim i studentskim danima bio je aktivan natjecatelj, vrhunski sportaš i član Hrvatske karate reprezentacije. Oženjen je i otac trogodišnje djevojčice.

Naglasio je kako je gradonačelnička kandidatura došla kao reakcija na izrazito nezadovoljavajuće stanje u gradu Đakovu i prigradskim naseljima.

AKO SU DRUGI OSTVARILI VIDLJIVI NAPREDAK NE VIDIM NITI JEDAN RAZLOG ZAŠTO TO NE BI MOGLO I ĐAKOVO

„Znam da možemo puno bolje. Danas, kada sam u svojim najproduktivnijim godinama, kada planiram budućnost, svoj obiteljski život ovdje u Đakovu, zapravo teško mi je sve ovo gledati. A najteže mi je gledati prijatelje, poznanike i mnoge znane i neznane dobre ljude kako svoju životnu sreću odlaze tražiti negdje drugdje. Dosta mi je toga da mnoga draga lica susrećem samo u vrijeme blagdana i praznika.“ – rekao je Mandarić te dodao kako vjeruje ako su neki drugi gradovi i općine ostvarili vidljivi napredak ne vidi niti jedan razlog zašto tako ne bi moglo biti i u Đakovu. Ta činjenica ga ohrabruje i motivira za budući rad.

Kandidat za gradonačelnika Đakova osvrnuo se i na predizbornu kampanju za koju je rekao da će biti usmjerena na ideje i vizije te program s kojim Hrvatska demokratska zajednica u Đakovu samostalno izlazi na izbore. U periodu kampanje, kako je rekao, nastojat će približiti program građanima. Mandarić smatra da je Đakovo kreativno i stručno potentan i bogat grad, samo treba izvući ono najbolje što nudi i omogućiti najboljima da ostvare svoju izvrsnost.

ANUŠIĆ: SIGURAN SAM DA JE MANDARIĆ BUDUĆI GRADONAČELNIK ĐAKOVA, U POTPUNOSTI IMA PODRŠKU HDZ-a TE PREMIJERA ANDREJA PLENKOVIĆA I VLADE RH

Podršku na kandidaturi došao je dati i Ivan Anušić, predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidat za župana OBŽ, koji je ovom prigodom rekao kako ljudi koji stavljaju opći interes ispred osobnog trebaju dobiti podršku, a Marin Mandarić upravo je takav kandidat.

„Siguran sam da je Mandarić budući gradonačelnik grada Đakova, u potpunosti ima podršku Hrvatske demokratske zajednice te premijera Andreja Plenkovića i Vlade RH. Đakovo je srce Slavonije, ima potencijal i razvojne mogućnosti koje nisu zanemarive. Nažalost posljednjih 16 godina potencijali se ne razvijaju, nego se zatomljuju i grad ide unazad. Grad Đakovo zaslužuje bolje i vjerujem da će to i dobiti nakon nadolazećih lokalnih izbora.“ – zaključio je Anušić.