14.03.2019

Mario Mandžukić, Ivica Olić i Ivan Rakitić na brončanim pločama u Slavonskom Brodu

Mario Mandžukić, Ivica Olić i Ivan Rakitić su kao članovi Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u srpnju 2018. godine sudjelovali u stvaranju povijesnog trenutka, koji je ujedinio u ponosu i slavlju građane čitave Hrvatske.

Upravo iz tog razloga, Grad Slavonski Brod je na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić postavio trajne brončane ploče s njihovim imenima u znak zahvale što su ostvarenjem jednog od najvećih najvećih sportskih rezultata u njihovim karijerama promicali ime grada Slavonskog Broda.

Svečano otkrivanje trajnih brončanih ploča na glavnom gradskom trgu održat će se u utorak 19. ožujka 2019. u 12,00 sati, a hrvatski nogometni reprezentativci potvrdili su svoj dolazak u Slavonski Brod kako bi osobno nazočili ovom događanju – stoji u obavijesti Grada Slavonskog Broda.

Dosad je svoju ploču na slavonskobrodskom korzu sportskim uspjesima zaslužio samo zlatni olimpijac, rukometaš Venio Losert, a od jučer su to i Olić, Mandžukić te Rakitić. (Foto: Grad Slavonski Brod)

 

 

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C