MEĐU NOVIM ČLANOVIMA HDZ-a I NAČELNIK OPĆINE VUKA DAMIR MARIČIĆ

Objavljeno: 28. 01. 2017.


PODIJELI:

Danas je HDZ Osječko-baranjske županije održao konferenciju za medije gdje su predstavljeni novi članovi Hrvatske demokratske zajednice.

Riječ je o načelnicima i jednom zamjeniku načelnika iz četiri općine Osječko-baranjske županije.

Tako je u HDZ-u povratnik načelnik Općine Levanjska Varoš Slavko Tidlačka, načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas, zamjenik načelnika Općine Šodolovci Stjepan Ivić te načelnik Općine Vuka Damir Maričić.

Na dobrodošlici u HDZ zahvalili su se i ostali kandidati, a Damir Maričić, načelnik Općine Vuka tom je prilikom istaknuo. „ Niz godina surađujem s gospodinom Anušićem iako do sada nismo pripadali istoj politici, no ta je suradnja uvijek bila izvrsna. Kroz projekt Slavonija vidim tu poveznicu nacionalne vlasti prema županijskoj i lokalnoj koje do sada nije bilo.  Na županijskoj su nam razini potrebni ljudi koji vole svoj kraj i koji žele raditi na dobrobit zajednice. HDZ Osječko-baranjske županije pokazao je stabilnost i spremnost na suradnju.“ – objasnio je svoje razloge za pristupanje HDZ-u Damir Maričić te dodao kako se dolazak u HDZ poklapa s njegovom osobnom ideologijom kao i s ideologijom birača Općine Vuka – prenosi između ostalog HDZ Osječko-baranjske županije.