Mi mladi smo odlučili ostati i boriti se, ali zato nam je potrebna vaša pomoć

Objavljeno: 12. 03. 2021.


PODIJELI:

Mi mladi, uvijek se pitamo što nama treba? Što nama treba u Đakovu? – tim je riječima najavio kandidaturu za gradonačelnika Đakova Marko Berberović, predsjednik stranke Mladi za Đakovo.

Mjesto kandidature, autobusni kolodvor, simbolično je odabrano kako bi još jednom ukazali na brojne odlaske mnogobrojnih obitelji upravo sa ovog mjesta u Irsku, Njemačku, Austriju… – kaže Berberović.

BIRAMO KAZNENO OSUĐENE LJUDE ILI ONE KOJI SU NA DOBROM PUTU DA TO BUDU – MI MLADI SMO ODLUČILI OSTATI I BORITI SE, ALI ZATO NAM JE POTREBNA VAŠA POMOĆ

Jeste li se vi za ovakvu Hrvatsku borili, ljudi otvorite oči, mladi podignite svoj glas, stari podržite nas. Mi iz izbora u izbore biramo kazneno osuđene ljude ili one koji su na dobrom putu da budu kazneno osuđeni.

Mi mislimo da je naš grad i naša prigradska naselja, da su zaslužili bolje. Mi mladi smo odlučili ostati i boriti se, ali zato nam je potrebna vaša pomoć – rekao je između ostalog na predstavljanju kandidat za gradonačelnika stranke Mladi za Đakovo Marko Berberović. (Foto: screenshot YouTube Đakovo Live)