MLADI HSS-a PRIPREMAJU PRIJEDLOGE ZA PRORAČUN I PUTUJU U VUKOVAR

Objavljeno: 19. 10. 2016.


PODIJELI:

hss1

Organizacija mladih đakovačkog HSS-a u novim političkim i društevnim aktivnostima

ĐAKOVO – Najodgovornija mjesta Organizacije mladih HSS-a Đakovo popunjena su novim članovima. Za tajnicu je na redovnoj sjednici u petak imenovana Jelena Svitek, blagajnik je Zvonko Zeko, a u logistički su tim izabrani Marko Režić i Anto Vardić. Predsjednik đakovačkog HSS-a Mile Kaselj podsjetio je da će pred gradske vijećnike ubrzo donošenje proračuna za 2017., pa su sve sugestije za prijedlog proračuna dobro došle.

hss– Klub HSS-ovih vijećnika podržat će svaku inicijativu koja predstavlja kvalitetne ideje za mlade, od eventualnih potpora poduzetničkim idejama i subvencioniranja kretanja u vlastiti posao do potpora za drugo i treće dijete u obitelji ili sufinanciranja vrtićkih programa. Želimo također znati za sve komunalne i druge probleme na koje nailazite u svojoj ulici, četvrti i svome mjestu, koji se mogu riješiti proračunskim sredstvima, poručio je Kaselj. S tim u vezi, pozvao je sve mlade da se još više angažiraju u svojim mjesnim odborima.

Govoreći o daljnjim aktivnostima, predsjednica Organizacije mladih Antonija Kožul najavila je cjelodnevni izlet u Vukovar 12. studenoga, uoči Dana sjećanja na žrtvu Grada heroja, na koji  iz HSS-a pozivaju ne samo članove, već prijatelje i simpatizere stranke. Zainteresirani za spomenuti izlet u Vukovar trebaju se prijaviti telefonom na broj 098/184 5298 ili e-mailom na hss.djakovo@gmail.com s imenom i prezimenom i kontaktnim podacima do 8 studenog. Kotizacija iznosi 50 kuna.

– Osim posjeta Trpinjskoj cesti, memorijalnom groblju, vukovarskoj bolnici, Vodotornju, Ovčari, Memorijalnom centru Domovinskoga rata, mjestima gdje ćemo odati dužnu počast braniteljima palima za Vukovar i neovisnu i slobodnu Hrvatsku, obići ćemo dvorac Eltz te franjevački samostan i crkvu svetih Filipa i Jakova. Bit će to prilika za druženje i razmjenu ideja mladih, kaže Kaselj.

.