Montaža drvene zgrade na hipodromu KK “Ravnica”

Objavljeno: 09. 04. 2017.


PODIJELI:

Proteklih tjedana traje velika akcija dovršenja montažne nadstrešnice na hipodromu Konjičkog kluba ,,Ravnica” Široko Polje. Veliki radovi su započeli prošle godine uređenjem terena i sanacijom deponije.

Prije dva tjedna članovi kluba su počeli pripremati drveni građevinski materijal, i ovih dana smo upravo montirali nadstrešnicu za potrebe kluba. Projektiranje objekta su uradili sami članovi kluba, a kod izvođenja radova pomogli su susjedi iz ulice i  članovi ,,Malonogometnog kluba” iz Širokog Polja’, Pero Duspara i Dalibor Mandić, osim fizičke pomoći donirali su i novac za piće, na čemu smo im zahvalni. Mozak ovog projekta je Lorenc Klaić i Miroslav Džambić.
Ostali članovi i logistika su ; Mirko Džambić, Dragan Žigić, Ivan Horvat, Adam Klaić, Toni Horvat, Marko Džambić, Ervin Horvat, Kristijan Džambić, Ivan Džambić, , žene koje su napravile kolače i kuhale kavu; Rozalija Đambić, Pavica Džambić, Smiljka Klaić, Lorena Klaić, Ana Klaić, Katica Džambić, Maja Džambić, ;; susjedi koji su pomogli Mato Šekerija, Nikola Pavlović. Sa dovršenjem ovoga velikog projekta klub je ispunio svoje osnovne planove i postavio temelje za daljnje aktivnosti.

« 1 od 12 »

Veliku moralnu podršku klub ima od Mjesnog odbora Široko Polje, na čelu sa predsjednikom Pavom Kovačevićem, s kojim smo iskomunicirali sve ove radove. Financijska sredstva smo dobili u obliku drvene građe koja nam je potrebna za ovaj projekt od grada Đakova odnosno gradonačelnik Zoran Vinković je odobrio ova sredstva i njemu i Mjesnom odboru smo zahvalni i za suradnju i posebno za realizaciju ovih sredstava. U klubu postoji veliki interes članova da ovaj kompleks zajedno sa konjičkim hipodromom završimo na korist i mještane Kolodvorske ulice i na korist nas članova kluba koji ćemo koristiti ovaj teren. Plan nam je uljepšati prostor sa sadnjom drveća i ponovnom montažom dječjeg igrališta pored nadstrešnice gdje je bio i prije ovih radova, kako bi djeca mogla imati svoje mjesto u ulici.  

Tomislav Đambić, predsjednik KK “Ravnica”